Cadouri si decoratiuni

Doar produse handmade

Shabby Chic

Scrie un comentariu

Shabby Chic?  Ponosit, dar chic!Untitled-1

Sunt doua cuvinte care la prima citire te nedumereste putin. Adica ori e ponosit, ori chic.

La fel este si stilul de design interior care poarta acest nume, un amalgam de lucruri vechi, fermecatoare de pe vremea bunicii, combinate contrastant cu elemente noi din zilele noastre.

Imbinarea atat de armonioasa a unui mobilier vechi, dar cand spun vechi, inseamna ca se si vede acest lucru, adica vopseaua uscata corojita de vreme pe la colturi, cu elemente ca buchetelele de flori romantice in culori pastelate de roz, piersica, o dantela facuta parca de bunicile noastre pot defini in mare acest stil atat de soft, delicat, romantic si incarcat parca de amintiri.

De multe ori se regasesc nuantele de alb sau pastelurile de crem, vernil sau bleu, ba chiar combinatiile cu piese de lemn in culoare lui naturala sau obiecte confectionate din fier forjat sau sticla.

Ceea ce aducem noi in ajutorul amenajarii in acest stil sunt obiecte de décor si de multe ori si utile decorate manual care incearca sa arate de parca ar fi de pe vremea bunicii. Putem chiar sa si redam viata noua unor obiecte pastrate din aceasta vreme prin reconditionare.

Nu e nevoie sa regasesti printre obiectele create de noi ceea ce crezi ca ti s-ar potrivi. Nu mai cauta! Suna si da-ne detalii. Ce obiect, ce material, ce culori, ce detalii, iar noi iti propunem cateva variante posibile. Fara costuri suplimentare, fara sa dureze o vesnicie. Simplu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s